Team - Total4Living

Team

ruit | Total4Living

Ons team bestaat uit ervaren interieurontwerpers met een brede scholing. Van de Kunstacademie, het HMC , Interieurarchitectuur, Rozenbrood Trendacademy, tot Artemis, Nimeto en de Jan des Bouvrie Academy. Dit zegt ons team over hun werk:

Hiske de Jong

“Ik zit met veel verschillende mensen aan tafel: advocaten, mensen uit de zorg, expats, IT’ers, pensionado’s, noem maar op. Elk gesprek is weer anders en ieder ontwerp ook. Als ontwerper heb ik bij Total4Living de volledige vrijheid. Er is bovendien heel veel meer mogelijk dan wat in de showroom te zien is. Naast onze collectie, kunnen we alles bestellen. Bijna al onze merken zijn van Nederlandse leveranciers.”

Lotte van Essen

“Total4Living is zowel een ontwerpstudio als een winkel. Het contact met klanten is erg leuk; het is heel fijn om mensen verder te helpen met hun interieur. Dat kan gaan om wandbekleding of een volledig ontwerp. Sommigen weten precies wat ze willen, anderen zijn blanco. Er kan vaak veel meer dan wat mensen denken. Maatwerk biedt bijna altijd een oplossing, ook als het onmogelijk lijkt. Ik houd heel erg van stoffen en prints, en ik vind het te gek als mensen iets durven.”

Delilah Jansen

“Voor een interieuradviseur is Total4Living de ideale werkplek! Er is niks mooiers dan om met veel creativiteit én onze mooie merken een compleet interieur te realiseren. Wij zorgen ervoor dat we altijd op de hoogte zijn van de nieuwste ontwikkelingen en trends. Onze leveranciers verzorgen trainingen en we bezoeken jaarlijks de belangrijke internationale beurzen, zoals Salone del Mobile in Milaan. Mijn favoriet in onze collectie is het Italiaanse merk Dedar. Dit familiebedrijf maakt waanzinnig mooie stoffen voor gordijnen, maar ook om bijvoorbeeld een stoel of een bank mee te bekleden. De patronen zijn heel bijzonder. Je maakt er echt een statement mee.”