Team - Total4Living

Team

ruit | Total4Living

Ons team bestaat uit ervaren interieurontwerpers met een brede scholing. Van de Kunstacademie, het HMC , Interieurarchitectuur, Rozenbrood Trendacademy, tot Artemis, Nimeto en de Jan des Bouvrie Academy. Dit zegt ons team over hun werk:

Hiske de Jong

“Ik zit met veel verschillende mensen aan tafel: advocaten, mensen uit de zorg, expats, IT’ers, pensionado’s, noem maar op. Elk gesprek is weer anders en ieder ontwerp ook. Als ontwerper heb ik bij Total4Living de volledige vrijheid. Er is bovendien heel veel meer mogelijk dan wat in de showroom te zien is. Naast onze collectie, kunnen we alles bestellen. Bijna al onze merken zijn van Nederlandse leveranciers.”

Lotte van Essen

“Total4Living is zowel een ontwerpstudio als een winkel. Het contact met klanten is erg leuk; het is heel fijn om mensen verder te helpen met hun interieur. Dat kan gaan om wandbekleding of een volledig ontwerp. Sommigen weten precies wat ze willen, anderen zijn blanco. Er kan vaak veel meer dan wat mensen denken. Maatwerk biedt bijna altijd een oplossing, ook als het onmogelijk lijkt. Ik houd heel erg van stoffen en prints,  en ik vind het te gek als mensen iets durven.”

Maxime Scheffer

“De backoffice is mijn domein. Ik doe de administratie en de bestellingen en zorg ervoor dat alles soepel verloopt. Meestal zit je met zo’n functie in een suf kantoor, maar mijn plek is midden in deze prachtige zaak. Ik kijk met bewondering naar mijn interieurcollega’s. Ze steken veel energie in hun werk en verplaatsen zich goed in de situatie van de klant. Echt knap wat ze weten te creëren! Ze gaan niet voor de duurste opties, maar voor de beste, de mooiste keuzes. Dat vind ik top, ze geven een eerlijk advies."