Interieuradvies op maat

Helaas is ook onze showroom t/m 19 januari gesloten vanwege de lockdown. Maar niet getreurd, we blijven jullie van woonadvies voorzien! Ook zijn onze monteurs en bezorgers nog steeds hard aan het werk om alles bij onze klanten te leveren, in te meten en te monteren.

 

Bel, stuur een app of mail ons! We kijken samen hoe we een intake of vervolgafspraak kunnen plannen om zo toch jou droominterieur te kunnen realiseren. De volgende opties zijn bij ons mogelijk;

 

• Een video call in de showroom te plannen. Wij laten je alle stijlkamers en producten zien, zodat je ook vanaf de bank thuis geïnspireerd kunt worden!
• Een digitale intake te plannen, via MS Teams, Zoom of Skype, waarin alle interieurwensen in kaart worden gebracht. Plattegronden en moodboards kunnen via mail en pinterest gedeeld worden, waarna wij met de uitwerking aan de slag gaan! 🏠 Wil je de stalen en kleuren ‘live’ bekijken en voelen? Wij brengen deze gewoon naar je toe! Een interieuradvies aan huis behoort uiteraard namelijk ook nog steeds tot de mogelijkheden. Wij vragen vooraf altijd of er geen gezondheidsklachten zijn, kunnen helaas geen hand geven en zullen hierbij natuurlijk gepaste afstand houden.

 

Heb je zelf tips of kunnen we je op een andere manier helpen? Laat het ons weten! Liefs, Team Total4living
Tel. 06 – 49063849
mail: Amsterdam@total4living.nl

L’etoile

Om de hoek bij Total4Living Amsterdam bevindt zich het exclusieve appartementencomplex L’etoile. In samenwerking met Total4Projects hebben wij de verbouwing, inrichting en styling verzorgt. Voor meer informatie over Total4Projects, onze projectafdeling, kunt u terecht op www.total4projects.nl