Interieuradvies - Total4Living

Jouw huis transformeren tot een huis dat echt bij je past? Bij Total4Living begrijpen we dat jouw interieur een weerspiegeling moet zijn van jouw persoonlijkheid en levensstijl. Van het eerste gesprek tot de laatste afwerking, wij staan klaar om jouw visie werkelijkheid te maken.

1. Start

We starten altijd met een vrijblijvend gesprek, om elkaar te leren kennen en je woonwensen in kaart te brengen. We vragen naar de gewenste stijl en het gebruik van jullie nieuwe woning of de specifieke ruimtes die je zou willen aanpakken.

2. Interieurplan

Je ontvangt een interieurontwerp in de vorm van een moodboard, materiaalplan en voorlopig indelingsplan in 2D, zodat je een duidelijk beeld krijgt

3. Definitief interieurplan

Na bespreking van de eerste plannen gaan we het definitieve plan uitwerken met 2D- en naar wens 3D tekeningen. Ook gaan we in deze fase kijken naar het budget en de definitieve items uitzoeken die hierbij aansluiten.

4. Uitvoering interieurplan

Na akkoord van het definitieve plan en de offerte, begeleiden we het proces van bestelling tot oplevering. We houden het contact met onze leveranciers en zorgen dat alles qua planning op elkaar wordt afgestemd.

5. Realisatie

Dit is wat ons betreft het allerleukste om te doen! In deze fase gaan we starten met de inrichting! Bij de levering komen we graag mee om alles in goede banen te leiden en voor de afstylingtips!

Neem contact met ons op!

Vul het onderstaande formulier in en dan nemen wij zo snel mogelijk contact met je op.

Total4Living

Kom langs! Kom kijken, kom zitten, kom voelen, kom kennismaken. Niks hoeft, veel kan. Koffie is er altijd. Loop eens naar binnen of maak een afspraak.

Winkelcentrum Gelderlandplein
Willem van Weldammelaan 11
1082 KT Amsterdam

06 – 49 06 38 49
amsterdam@total4living.nl

Tot ziens in onze showroom op het Gelderlandplein!

Team Total4Living

Openingstijden

Maandag: Gesloten – op afspraak mogelijk
Dinsdag: 09.30 – 18.00 uur
Woensdag: 09.30 – 18.00 uur
Donderdag: 09.30 – 18.00 uur
Vrijdag: 09.30 – 18.00 uur
Zaterdag: 09.30 – 18.00 uur
Zondag: 12.00 – 17.00 uur

*Buiten openingstijden op afspraak geopend.

Parkeren
P - Parkeren voor de deur met parkeerschijf, 1,5 uur gratis
P1 - Ingang van Leijenberghlaan 43, eerste 1,5 uur gratis
P2 & P3 - Aan de Loowaard, eerste 2,5 uur gratis