Over ons - Total4Living

Waarom Total4Living?

Wij zijn een goed op elkaar ingespeeld team van ontwerpers met een gedeelde passie: het interieur! Niet alleen denken we met je mee over de aanschaf van verlichting of de perfecte gordijnen, we ontwerpen ook graag het totale plaatje. Elk interieur is persoonlijk en hangt af van de situatie: ben je alleen of samen, wonen er kinderen thuis, of ben je met pensioen? Wij creëren jouw persoonlijke thuis.

In de eerste vrijblijvende intake bespreken we al je woonwensen. Dat kan bij jou thuis of in de winkel. Je kunt natuurlijk ook altijd een keer bij ons naar binnen lopen om kennis te maken. Na de intake gaan we aan de slag met een indelingsplan en de toe te passen materialen.

We presenteren ons advies in de vorm van een moodboard, een 2D- of een 3D-impressie. Is het definitief ontwerp bepaald en de offerte akkoord, dan voeren we het plan graag voor je uit. We begeleiden het project van bestelling tot oplevering, en regelen alles van a tot Z. De werkzaamheden worden efficiënt op elkaar afgestemd. Al onze projecten voeren we uit met onze eigen, betrouwbare monteurs en partners.